Sergen Yalçın devre arasında verdi coşkuyu… Maç sonunda sürpriz bir hareket yaptı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sergen Yalçın devre arasında verdi coşkuyu… Maç sonunda sürpriz bir hareket yaptı

Share This

Beşiktaş, Rizespor karşısında Sergen Yalçın’ın da dediği gibi mükemmel bir 45 dakika çıkardı… ancak Loris Karius’un hatasıyla 1-1’lik beraberlikle soyunma odasına döndü.


siyahlabeyaz | Siyah-beyazlıların çiçeği burnundaki hocası devre arasında oyuncularına, “bir şeyler değişecekse, bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız, bu sahadan galibiyetle ayrılmalıyız. Taraftar benim arkamda. Gördünüz. Sizin de arkanızda olmasını istiyorsanız. Onlara kim olduğunuzu, kazanmak istediğiniz gösterin” konuşmasını yaptı.


Sergen daha sonra ikinci yarıda oyuncularına ilk yarıdaki gibi istekli ve top hakim olan bir oyun oynamalarını söyledi. Hücum etmelerini, Rizespor’un mutlaka açık vereceğini anlattı. Sergen maçtan sonra da, “60’dan sonra oyundan düştük ama galip geldi. Kalitemizde sorun yok ama fizik kapasite olarak eksiğiz. Bunu da hep beraber aşacağız” sözünü verdi. Tüm oyuncularına galibiyet için teşekkür etti. Hepsinin elini tek tek sıktı. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder