Sergen Yalçın, “sen bensin” dedi. Verimi aldı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sergen Yalçın, “sen bensin” dedi. Verimi aldı

Share This

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, takımın başına geçmeden önce yönetimle eldeki futbolcularla ilgili bir görüşme yapmıştı… gelecek sezon kadrosunda yabancılardan sadece Atiba ve Ljajic’in elinde kalmasını istemişti.


siyahlabeyaz | Sergen, Ljajic’e kariyeri boyunca en fazla forma verdiği Aatıf’ın rolünü vereceğini anlatmıştı. Sergen, Sırp oyuncuyu, Aatıf gibi 10 numara, sol açık ve ikinci forvet olarak kullanacağından bahsetmişti. Sergen daha ilk maçta Ljajic’i böyle oynattı.


Göreve geldiği 3 gün boyunca Sırp oyuncuyla sürekli ilgilenen, oyun sistemini kendisi üzerine kuracağını anlatan Sergen, Ljajic’e sürekli olarak,” sana güveniyorum. Bu takımın Sergen’i sensin” dedi. Sırp oyuncu da hocasının güvenini boşa çıkarmadı.

İlk golün kilit pasını veren, ikinci golün ise asistini yapan Ljajic, 78 kez topla buluştu. yüzde 88.4 pas yüzdesiyle oynadı. 3 kez adam geçti ve hiç top kaybetmedi.

Zaman zaman oyundan düştüğü anlarda Sergen Yalçın, Ljajic’e, geriye gelip top alması, oyuna girmesi ve sorumluluk alması için uyarılar yapması dikkat çekti. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder