Sergen Yalçın'ın korktuğu başına geldi! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sergen Yalçın'ın korktuğu başına geldi!

Share This

Beşiktaş, Başakşehir'e 1-0 kaybetti. Bu durum Sergen Yalçın'ı sıkıntıya soktu. Bu arada Beşiktaş'ta bundan sonraki maçlarda gençlerin daha çok şans bulacağı öğrenildi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’ın korktuğu başına geldi... siyah-beyazlı ekibin genç teknik direktörü geldiği ilk günden beri, ''şampiyonluk yarışında olmayan büyük takımın oyuncularını motive etmek zordur'' ifadelerini kullanıyordu.


Başakşehir karşısında alınan yenilgi sonrasında zirvenin tamamen gerisinde kalındığına inanan Sergen Yalçın'ın maçtan sonra büyük hayal kırıklığı yaşadığı ve görüştüğü yöneticilerle yeni bir hedef koyma konusunda  bu hafta içinde bir görüşme yapacağı gelen bilgiler arasında.

Beşiktaş'ta sahne gençlerin olacak

Başakşehir maçında alınan yenilgi ve zirvenin artık çok uzağına düşülmesi Beşiktaş’ta gençlerin önünü açacak...

Ahmet Nur Çebi’nin isteğiyle Sergen Yalçın’ın Trabzonspor maçıyla beraber gençlere daha fazla şans vereceği bildirildi. Genç kaleci Ersin’in yanı sıra, Kerem, Erdoğan, Rıdvan, Kartal, İlkay, Güven ve Almos’un çok daha fazla şans bulacağı gelen bilgiler arasında. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder