Tyler Boyd'dan açıklamalar! "Sergen hoca bana sahada özgürlük sağladı" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Tyler Boyd'dan açıklamalar! "Sergen hoca bana sahada özgürlük sağladı"

Share This

Bugün yapılan Beşiktaş antrenmanı öncesi Beşiktaş'ın ABD'li futbolcusu Tyler Boyd açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Boyd yaptığı açıklamada;


"HOCAM BANA ÖZGÜRLÜK SAĞLADI"

" Tek isteğim sürekli oynamak. Fırsat bulduğumda da her zaman yüzde yüzümü vereceğim. Bu fomayı giymek çok özel. Pozisyonum ne olursa olsun elimden gelenin en iyisini her zaman yapacağım. Her gün sıkı bir şekilde çalışıyorum ve fırsat bulduğumda da kalitemi göstermeye çalışıyorum. Yavaş yavaş süre  bulmaya da başladım. Alanyaspor maçında hocam bana sahada bir özgürlük sağladı. Bu özgürlüğü sağlamak önemli bir şey. Geçmişi değiştiremem ama şu ana odaklanarak birçok şeyi yapabilirim. Ben de bunu yapmaya çalışıyorum."

"MAÇ MAÇ İLERLEMELİYİZ"

"Bizim şu anda maç maç ilerlememiz gerekiyor. Kazanıp, üstüne koyarak devam etmemiz gerekiyor. Son maçlarda  harika performans sergiledik. Bunu sürdürürsek devamının geleceğini düşünüyorum. Bizim şu anda yapmamız gereken maç maç ilerlemek."

"AYRILMAYI HİÇ DÜŞÜNMEDİM"

"Geçen sene buraya geldiğimde benim hayalim Beşiktaş'ta oynamaktı. Bu hayalim devam ediyor. Ocak ayında kesinlikle ayrılmayı düşünmedim. Burada kalarak kendimi kanıtlamak istiyorum. Bunu da yapabileceğime inanıyorum."
( Ortacizgi.com )


Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder