Beşiktaş Edwin Gyasi transferini bitirdi! 2 yıllık imza... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş Edwin Gyasi transferini bitirdi! 2 yıllık imza...

Share This

Son dakika transfer haberi... CSKA Sofia'daki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ganalı kanat oyuncusu Edwin Gyasi'nin Beşiktaş ile 2 yıllık ön mukavele imzaladığı iddia edildi.


siyahlabeyaz | Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan ve bonservisi elinde olan oyunculara yönelmesi beklenen Beşiktaş'ın ilk transferini yaptığı iddia edildi.


Bu isim; coronavirüs nedeniyle mali sıkıntı yaşayan Bulgaristan Ligi ekibi CSKA Sofia'nın yeni sözleşme teklif etmediği 28 yaşındaki sağ kanat Edwin Gyasi.

Ghanasoccer'ın okurlarına duyurduğu habere göre tecrübeli oyuncu, Siyah Beyazlı ekiple 2 yıllık ön mukavele imzaladı. Sezon sonu Bulgar ekibinden kesin olarak ayrılacak olan Gyasi'nin transfer sezonu açılır açılmaz Beşiktaş'a katılacağı kaydedildi.

Hakkında çıkan Beşiktaş iddialarına cevap veren Gyasi, "Beşiktaş, büyük tarihi ve çok büyük taraftar kitlesi ile iyi bir kulüp. Her futbolcunun onlar için oynamak isteyeceğini düşünüyorum. Türk Ligi; rekabet etmemi sağlayacak iyi takımlar ve iyi oyuncuların olduğu güçlü bir lig." ifadelerini kullanmıştı.


Kulübü ile olan sözleşmesi bu yılın haziran ayında dolacak olan Ganalı oyuncu Gyasi'nin güncel piyasa değeri 1.5 milyon Euro.

Bu yılın başında kiralık olarak gittiği MLS ekibi FC Dallas'tan geri dönen Gyasi, CSKA ile 2 maça çıktı. Edwin Gyasi, 5 kez Gana Milli Takımı formasını terletti.

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder