Beşiktaş'ta bedava transfer sürprizi! 'Jimmy Cabot' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'tan son dakika transfer sürprizi... Corona virüsü (koronavirüsü) nedeniyle mali olarak büyük zorluklar yaşayan siyah beyazlılar, bir yandan iç transferle ilgilenirken diğer yandan da maliyeti düşük ve takıma kısa süre içinde katkı yapabilecek isimlerle temasa geçiyor. Bu bağlamda Süper Lig devi, rotasını, Fransa'ya çevirdi ve karşısında beklenmedik bir rakip buldu! İşte detaylar...


siyahlabeyaz | Corona virüsü (koronavirüsü) pandemisi nedeniyle lige verilen arada oyuncuylarıyla görüşmeler gerçekleştiren ve sözleşmelerde indirime gitmeye hazırlanan Beşiktaş, bir yandan da transfer hareketliliğini sürdürüyor.


Teknik direktör Sergen Yalçın'ın sunduğu raporda Başkan Ahmet Nur Çebi ve asbaşkan Erdal Torunoğulları ile gelecek sezonun planlamalarını yapan siyah beyazlılar gelecek ve gidecek isimleri belirledi.

Maliyeti yüksek isimlerden kurtulmak isteyen Beşiktaş, diğer yandan da kısa vadede takıma yarar sağlayabilecek ve kesesine uygun isimlerle bir dizi görüşme gerçekleştiriyor.

Bu bağlamda siyah beyazlılar Jeremain Lens ile yollarını ayırmak isterken, sağ kanatta oynayabilen, sol kanada da alternatif olabilecek bir ismi gözüne kestirdi. Transfer çalışmalarını sürdüren siyah beyazlılar, aradığı ismi Fransa'da buldu.


FRANSIZLAR AÇIKLADI

France Football'un okuyucularına aktardığı haberde Beşiktaş'ın gelecek sezon için transfer listesinde yer alan ismin Jimmy Cabot olduğu öğrenildi. France Football, Lig 1 ekiplerinden Marsilya, Haziran ayında Lig 2 ekibi Lorient ile sözleşmesi sona erecek Fransız kanat oyuncusu Jimmy Cabot'u listesine aldı.

Marsilya'nın, 26 yaşındaki futbolcu için girişimlerinin ciddi olduğu ve bir dizi soruşturma yaptığı aktarıldı.


BEŞİKTAŞ İLETİŞİME GEÇTİ

Fransa'da da kalmak istemediği bilinen Cabot için bir kulüp daha devreye girdi. Marsilya'nın teklifini kabul etmemesi beklenilen Cabot için Türk takımı Beşiktaş, yurt dışından oyuncuyla temasa geçen tek kulüp oldu."


JIMMY CABOT KİMDİR?

18 Nisan 1994 tarihinde Fransa'nın Chambery şehrinde dünyaya gelen Jimmy Cabot, sağ kanatta forma giymektedir. 26 yaşındaki oyuncu alternatif olarak sol kanatta da oynayabiliyor. Kariyerine Fransa'nın Troyes takımında başlayan Cabot, 2013-14 sezonunda Troyes A Takımı'na yükselmeui başardı. Burada başarılı bir form grafiği sergileyen Fransız kanat oyuncusu 2015-16 sezonunda Troyes'tan Lorient'e 1.8 milyon euro bedelle transfer oldu. Jimmy Cabot bu sezon Lorient formasıyla çıktığı toplam 30 müsabakada 4 gol atarken 2 de asist yaptı. Öte yandan Cabot, 1907 dakika sahada kalarak istikrarlı bir form grafiği sergiledi. (Fotomaç Dış Haberler)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder