Beşiktaş'ta bir ayrılık daha mı? Domagoj Vida Aston Villa'ya... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta bir ayrılık daha mı? Domagoj Vida Aston Villa'ya...

Share This

Beşiktaş'ta son dakika transfer gelişmesi... Corona virüsü (koronavirüsü) pandemisi nedeniyle Süper Lig'e verilen arada mali olarak büyük sıkıntıya giren siyah beyazlılar, kısa süre önce yüksek miktarda maaş kazanan futbolcularla yollarını ayıracağını açıklamıştı. Bu bağlamda İngiliz medyasından çıkan haberde Beşiktaşlı Domagoj Vida için siyah beyazlı yöneticilerin oyuncuyu elden çıkartmak için takımlara önerdiği ve Aston Villa'nın Vida için girişimlerde bulunduğu duyuruldu. İşte detaylar...


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta ayrılık rüzgarları esiyor... Siyah beyazlılar, Hırvat yıldız Domagoj Vida ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. İngiliz medyasında yer alan bilgilere göre Aston Villa, siyah beyazlı futbolcu için girişimlerde bulundu.


Haberin detaylarında yer verilen bilgiler şu şekilde;
"Aston villa kulübünün teknik direktör Dean Smith, transfer için kararını verdi. Dinamo Kiev'in ardından Beşiktaş'a gitmesinin ardından Vida, Rusya'daki Dünya Kupası'nda mükemmel bir performans sergiledi.

Aston Villa, geçen süre zarfında Hırvat futbolcu ile sürekli olarak bağlantılıydı ve şimdi, yıldız futbolcunun transferinde büyük bir aşama kaydetti.

Hırvat futbolcunun şu anki kontratının bitmesine 2 yıl kaldı ve Beşiktaş, corona virüsü (koronavirüsü) pandemisi nedeniyle mali kriz yaşadı. Beşiktaş, bu yaz merkez savunmacı ile yollarını ayırmanın planlarını yapıyor.


Haftalık 55.000 paund kazanan Vida, şu anda kulübünün en yüksek maaş kazanan futbolcusu konumunda. Öte yandan Villa, bu sezon Premier Lig'in en kötü savunmasına sahipti. Şimdiye kadar 56 golü ağlarında göre Villa'nın savunma takviyelerine ihtiyaç duyduğu açıkça belirtildi.

"BEŞİKTAŞ SPORTİF DİREKTÖRÜ SATMAK İSTİYOR"

Öte yandan Beşiktaşlı yöneticilerin, savunma oyuncusunu elden çıkartmak istediği iddia edildi ve Avrupa'da bir çok kulübe oyuncusunu önerdiği aktarıldı. Ocak ayında da Vida için Aston Villa teklifle bulunmuş ancak reddedilmişdi. West Bromwich ve Marsilya'da Vida'yı takip eden takımlar arasında bulunuyor."

DOMAGOJ VIDA KİMDİR?

29 Nisan 1989'da Hırvatistan'ın Osijek şehrinde dünyaya gelen Vida, 1,84 boyunda ve stoper mevkinde forma giymektedir.


Kariyerine doğduğu şehrin takımı olan Osijek'ta başlayan yıldız futbolcu, daha sonra sırasıyla Leverkusen, Dinamo Zagreb, Dinamo Kiev ve Beşiktaş formalarını terletti.

Öte yandan Vida, bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 32 müsabakada 4 gole imza atarken, 2714 dakika sahada kalmayı başardı. (Fotomaç Dış Haberler)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder