Beşiktaş'ta Burak Yılmaz şoku! Yönetim şaşkın... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz şoku! Yönetim şaşkın...

Share This

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü salgını ülkemizi de olumsuz etkiledi. Covid-19 tedbirleri kapsamında Türkiye'de ligler ertelendi ve henüz ne zaman başlayacağı netlik kazanmadı. Yaşanan bu tabloda tüm kulüpler maddi olarak zor günler geçirirken, Beşiktaş yönetimi futbolcularından maaş indirimi talebinde bulunmuştu. Beşiktaş yönetimi kaptan Burak Yılmaz'dan öncülük yapmasını beklerken, siyah-beyazlılarda bu talebe tek olumlu cevap veren ismin Necip Uysal olması yönetimde şaşkınlık yarattı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta Burak Yılmaz şaşkınlığı yaşanıyor. Yönetimin ekonomik anlamda çok fazla yıpranmamak için futbolcuların maaşlarında indirime gitmesini istemesini istediği öğrenildi. Bu kararın ardından gözler futbolculara çevrilirken, tek indirimi kabul eden ismin Necip Uysal olması yönetimde şok etkisi yarattı.


NECİP'E TEŞEKKÜR

Siyah-beyazlılar, altyapıdan yetişen ve 12 yıldır aralıksız forma giyen 29 yaşındaki futbolcu Necip'e teşekkür etti.

SERGEN YALÇIN KARAR VERECEK... BEŞİKTAŞ'TA FLAŞ ANDRE CARILLO GELİŞMESİ!


HENÜZ OLUMLU YANIR GELMEDİ

Milliyet'in haberine göre siyah-beyazlı yönetim, diğer takım kaptanları Burak Yılmaz ile Feyenoord'a kiralanan Oğuzhan Özyakup'tan ise maaş indirimi için henüz olumlu yanıt alamadı.

YENİ BİR GÖRÜŞME YAPILACAK

Birinci kaptan Burak Yılmaz'dan indirim konusunda takıma öncülük etmesini bekleyen siyah-beyazlılar, Necip'in örnek davranışını takdir ederken, diğer yerli oyuncuların sessizliği karşısında ise büyük şaşkınlığa uğradı. Yönetim, maaş indirimi konusunda tüm oyuncularla ikinci tur görüşme yapacak.

Öncelikle yüksek maaş alan isimlerle anlaşmak isteyen yönetim, Necip'i herkese örnek gösterecek. (Fotomaç)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder