Süper Lig'in yıldızı Beşiktaş'a! Menajeriyle görüşüldü - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Süper Lig'in yıldızı Beşiktaş'a! Menajeriyle görüşüldü

Share This

Tecrübeli futbolcusu Caner Erkin'le henüz yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlayamayan Beşiktaş, Medipol Başakşehir forması giyen Fransız futbolcu Gael Clichy ile ilk temasını gerçekleştirdi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta Caner Erkin'in alternatifi Başakşehirli Gael Clichy olarak belirlenmişti. Siyah-Beyazlı yönetim Caner'in ayrılma ihtimaline karşılık listesine aldığı Fransız sol bek için ilk adımı attı.


Takvim'de yer alan habere göre yönetim, B planı olarak düşündüğü 34 yaşındaki yıldız için menajeriyle bir ön görüşme gerçekleştirdi. Clichy'nin menajeri transfer için sezon sonunu işaret etti. Başakşehir'le şampiyonluk yarışı veren Clichy, transferin ikinci planda olduğunu söyleyerek, sezon sonu görüşmelerin başlayabileceğini iletti. Yıldız ismin menajeriyle ligin bitimi için sözleşildi.

SERGEN YALÇIN KARAR VERECEK... BEŞİKTAŞ'TA FLAŞ ANDRE CARILLO GELİŞMESİ!


Sol bek mevkisi için yönetim ilk olarak Caner'den gelecek yanıtı bekleyecek. Ancak Caner, kendisine önerilen rakamı düşük bulursa ısrar edilmeyecek. Başakşehirli Clichy için temaslar sıklaşacak. (Fotomaç)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder