Beşiktaş, UEFA’ya savunma gönderdi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, UEFA’ya savunma gönderdi

Share This

Beşiktaş,yaşanan maddi sıkıntılar ve ödemelerin yapılamaması nedeniyle UEFA'ya bir savunma gönderdi. Siyah beyazlılar, gönderilen savunmada yayıncı kuruluşun ödemeleri geciktirmesini delil olarak gösterdi. Bu arada Beşiktaş, Süper Lig'de yer alan 3 takımla beraber ligin oynanmamasından yana tavır koydu.


siyahlabeyaz | Loris Karius ve Adem Ljajic’in borçsuzluk kağıtlarını imzalamaması yüzünden UEFA’nın lisans sistemine eksik bilgi giren Beşiktaş yönetimi savunmasını gönderdi. UEFA’nın lisanslama bölümünün istediği açıklamayı gönderen siyah-beyazlılar Karius’u sözleşmesini tek taraflı feshettiği için FIFA’ya da şikayet etti.


Yayıncı kuruluşun ödemeleri geciktirmesini ve sürekli şartnameyi değiştirmesini UEFA’nın lisanslama kurulunun önüne delil olarak sunan siyah-beyazlı yönetim ödemelerin bütçeye yüzdesini rakamlarla iletti.

BEŞİKTAŞ KÜME DÜŞME HATTINDAKİ TAKIMLARLA BİRLEŞTİ

Galatasaray liglerin oynanmasını istiyor. Fenerbahçe sessiz. Trabzonspor ise devletin alacağı kararlara saygılı olunacağını duyurdu. Beşiktaş ise oynanmaması yönünde açıklamalar yapıyordu. Ancak ligin oynanmaması için başvuran 4 takım arasında siyah-beyazlılar yer aldı. Diğer takımlar ise Ankaragücü, Konyaspor ve Kayserispor oldu. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder