Beşiktaş'a 'Japon' gelecek, dertler bitecek! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'a 'Japon' gelecek, dertler bitecek!

Share This

Beşiktaş, Galatasaray'da sözleşmesi bitecek olan Japon sol bek Yuto Nagatomo'yu gündemine aldı.


Corona virüsün mali anlamda en çok etkilediği kulüplerin başında gelen Beşiktaş, gelecek sezon takviyeleri için kolları sıvadı. Siyah-beyazlılar bonservisi elinde olan oyunculara yönelim sağlayacağı öğrenilirken, takviye için öncelik sol beke verildi.


Caner Erkin ve Gökhan Gönül’ün durumlarının netleşmemesi sebebiyle yeni arayışlara giren Beşiktaş, çareyi Galatasaray’dan ayrılmaya hazırlanan Yuto Nagatomo’da buldu. Japon futbolcunun adı sık sık İtalyan kulüpleriyle de anılsa, Türkiye’deki yaşantısından memnun olduğu biliniyor.

“Caner ile son görüşme”

Önümüzdeki günlerde Caner Erkin ile tekrardan masaya oturmaya hazırlanan siyah-beyazlılar, istediği şartlarda anlaşma zemini bulamadığı takdirde B planını yani Yuto Nagatomo hamlesini devreye sokacak.

“TFF’ye bildirilmedi”

Süper Lig’in ikinci yarısında adı TFF listesine bildirilmeyen Japon sol bek, sezon sonunda dolacak sözleşmesi için vakit harcıyor. Inter’den sarı-kırmızılı takıma kiralandığı 2017-2018’in ocak ayından itibaren sezon sonuna kadar harika işlere imza atan başarılı sol bekin bonservisi 2.5 milyon Euro’ya alınmıştı. (Asist Analiz)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder