Serdar için Beşiktaş ve Galatasaray karşı karşıya! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Serdar için Beşiktaş ve Galatasaray karşı karşıya!

Share This

Galatasaray ve Beşiktaş, Darmstadt forması giyen Serdar Dursun’u transfer mi edecek? Futbolcuya teklif yapıldı mı? Son gelişmeler ve detaylar haberimizde…


Serdar Dursun, Türk takımlarının gündeminde... Almanya 2. Ligi’nde Darmstadt 98 takımında başarılı bir performans ortaya koyan Serdar Dursun’un adı Beşiktaş ve Galatasaray'la anılıyor.

Galatasaray’ın da listesine girdi

Fanatik’in haberine göre; Serdar Dursun gelecek sezon golcü transferi yapmak isteyen Galatasaray’ın da listesine girdi.

Yolu Türkiye’den geçmişti

Yolu daha önce Türkiye’den geçen, Eskişehirspor, Denizlispor, Şanlıurfa ve Karagümrük formaları giydikten sonra Almanya’da yepyeni bir sayfa açan Serdar Dursun, burada başarılı bir grafik çizdi.

Daha önce de Türk takımlarının listesindeydi

16 gole ulaşan Serdar Dursun’a geçen sezon da bazı takımların ilgisi olduğu biliniyor. Fakat; transfer için şartlar oluşmadığı için transfer resmiyet kazanmadı.

Beşiktaş’ın da ilgisi var

Koronavirüs salgını sonrasında kulüpler, ekonomilerini düşünmek zorunda. Bu açıdan transferde yetkililer, maliyeti daha düşük futbolculara yönelecek. Serdar Dursun’a Beşiktaş’ın da ilgisi var.

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder