Jürgen Damm: Menajerimden haber bekliyorum - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Meksikalı sağ kanat oyuncusu Jürgen Damm, ülkesinin basınına geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlı kulübün teklifini doğrulayan 27 yaşındaki yıldız, "Her ihtimale açığım, menajerimden haber bekliyorum" ifadesini kullandı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan isimlerden Tigres'in sağ kanat oyuncusu Jürgen Damm, ülkesinde geleceği ile ilgili konuştu.


Arjantinli gazeteci Manuel Fanizza'ya konuşan 27 yaşındaki yıldız, Beşiktaş sorusuna, "Hep Meksika Ligi'nde oynadım. Hiç ülke dışına çıkmadım. MLS'e gidebilirim. Ama Avrupa daha fazla ilgimi çekiyor. Şansımı denemek istiyorum. Gelecekte her şey olabilir, her ihtimale açığım. Menajerimden haber bekliyorum" şeklinde cevap verdi.

"RIVER PLATE'E GİTMEM"

Meksika Milli Takımı'nda da oynayan Damm, adının geçtiği River Plate'e kesinlikle gitmeyeceğini de belirtirken, "Her şey olabilir ama River'a gitmem. River Plate ile Rayados'a transfer olmam, bu iki takımda hayatta oynamam" dedi.

Tigre ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Damm, bu sezon 14 maçta forma giyerken, 1 asist yaptı. (Fotomaç)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder