Ramadan Sobhi'den Beşiktaş'a kötü haber! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İsmi Beşiktaş'la anılan Mısırlı sol kanat oyuncusu Ramadan Sobhi, gelecek planları hakkında açıklamalarda bulundu. Bonservisi İngiltere Premier Lig ekibi Huddersfield Town'da bulunan ve kiralık olarak El Ahly Kahire'de forma giyen yıldız isim, kariyerine Mısır'da devam edeceğinin sinyallerini verirken, Beşiktaş sorusuna da olumsuz cevap verdi. İşte detaylar...


siyahlabeyaz | İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Huddersfield Town'da forma giyen ve kiralık olarak Mısır Ligi ekiplerinden El Ahly Kahire'de oynayan Mısırlı sol kanattan Beşiktaş açıklaması geldi.


Ajansspor'un derlediği habere göre, El Ahly Kahire'deki geleceğini değerlendiren Sobhi, "El Ahly Kahire yetkilileriyle konuştum, ama şu an ayrıntılar hakkında bilgi veremem. Uygun zamanda ayrıntıları açıklayacağım. Ancak şunu söyleyebilirim ki, yakın zamanda taraftarlara iyi haberlerim olacak" dedi.

BEŞİKTAŞ SORUSUNA FLAŞ YANIT

Beşiktaş'a transfer iddiaları hakkında konuşan Sobhi, "Beşiktaş'ın beni transfer etmek istemesiyle ilgili hiçbir şey bilmiyorum. Bu konu hakkında bilgim yok" ifadesini kullandı.

İngiliz kulübüyle 2021 yılına kadar sözleşmesi devam eden Mısırlı sol kanat oyuncusu bu sezon forma giydiği 9 maçta 5 gol ve 1 asist kaydetti. (Fotomaç)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder