Kevın Bua transferinde iyi haber! Beşiktaş... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Kevın Bua transferinde iyi haber! Beşiktaş...

Share This

Ekonomik olarak sıkıntılı günler geçiren siyah beyazlılar, transferde maliyeti düşük isimlere yöneldi. Bu isimlerden biri de İsviçre Ligi'nin önemli takımlarından Basel'de forma giyen Kevın Bua.


Liglere verilen arada transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'a müjdeli bir haber geldi.


İsmi oldukça sık şekilde Beşiktaş ile anılan hatta Olympiakos'un da istediği iddia edilen Kevin Bua transferinde flaş gelişmeler yaşandı.

Bunlardan ilki oyuncunun kulübü Basel'de başladı. İsviçre ekibinin sportif direktörü Ruedi Zbinden, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Bua'ya "Şartlarımızı kabul etmiyorsan git" resti çekti.
Böylece Basel'le kesin olarak yol ayrımına gelen 26 yaşındaki futbolcu, menajerliğini yapan babası Angel Bua'ya Beşiktaş ile görüşmeleri sıklaştırmasını söyledi.

Gelen haberlere göre Angel Bua da siyah-beyazlılara haber gönderip oğlunun Beşiktaş'ta oynamak istediğini bildirdi.


BABASI DA BEŞİKTAŞ'I İSTİYOR

Baba Bua'nın "Kevin Türkiye'ye gelmeye hazır. Tüm dünyada futbolun durumu iç açıcı değil. Rakam konusunda sıkıntı olacağını sanmıyoruz" ifadelerini kullanığı belirtildi.

Listesinde farklı isimler de bulunan Beşiktaş yönetiminin bu talep sonrası nasıl bir yol izleyeceği ve sezon sonu serbest kalacak oyuncuya ne kadarlık bir teklif yapacağı merak konusu.

Ancak yönetim gelecek sezon için yabancılara verilecek üst maaş baremini 1 milyon euro olarak belirlemişti.

Kevin Bua kesin olarak anlaşılması halinde kendisine de bu rakamın önerilmesi bekleniyor.

Öte yandan 1.80 boyundaki İsviçreli orta saha oyuncusunun ortalama piyasa değeri ise 2 milyon euro civarında.

DAHA ÖNCE DE AÇIKLAMIŞTI

Baba Angel Bua, daha önce de Beşiktaşla görüşmelerini doğrulamıştı.

"Oğlunuz için Beşiktaşla görüşüyor musunuz" şeklinde sorulan soruya "Evet birkaç kulüp oğlum Kebşn Bua ile ilgileniyor ama şu ana kadar somut bir sonuca ulaşamadık" cevabını vermişti. (Sabah)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder