Sergen Yalçın'dan o isme yer yok! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmayı planlayan Beşiktaş'ta, kiralık gönderilen isimlerin geleceği de belli oluyor.


Teknik Direktör Sergen Yalçın, yönetime verdiği raporda Oğuzhan Özyakup, Fatih Aksoy, Cyle Larin ve Isimat-Mirin'le ilgili görüşlerini sundu.


Devre arasında Feyenoord'a kiralanan Oğuzhan Özyakup, Hollanda Ligi'nin iptal edilmesine rağmen 1 Haziran'a kadar takımıyla antrenmanlarına devam edecek. Sonrasında Türkiye'ye gelecek olan 27 yaşında futbolcu, sözleşmesinde indirim yapması durumunda önümüzdeki sezon kadroda yer alacak. Demir Grup Sivasspor'da ortaya koyduğu performansla göz dolduran Fatih Aksoy da Beşiktaş'a dönmek için gün sayıyor. Teknik Direktör Sergen Yalçın iki oyuncunun da yeni sezon kadrosunda olmasını istiyor.

DÖRT İSİM BEKLEMEDE

Belçika'nın Zulte Waregem ekibinde kiralık oynayan ve ligde gösterdiği 7 gol ve 10 asistlik performansla senenin on birinde kendine yer bulan Cyle Larin de Sergen Hoca'nın planları arasında özel yer tutuyor. Tecrübeli çalıştırıcı, Kanadalı oyuncunun Belçika'da kazandığı öz güvenle takıma çok faydalı olacağını düşünüyor. Larin geçtiğimiz günlerde ülkesinin basınına verdiği demeçte "Beşiktaş'ta kendimi ispatlamak istiyorum" sözlerini kullanmıştı.

Fransa'da Toulouse'a kiralanan ve takımının küme düşmesine mani olamayan Isimat-Mirin ise Sergen Yalçın'ın gelecek sezonki kadro planlamasında yer almıyor. Öte yandan bu sezon kiralık gönderilen Ajdin Hasic, Sedat Şahintürk, Muhayer Oktay ve Alpay Çelebi'nin durumları sezon başı kampındaki performanslarına göre belli olacak. (Sporx)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder