Kolombiyalı Neymar'da inat etme nedeni! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Kolombiyalı Neymar olarak anılan, River Plate’de forma giyen 21 yaşındaski Jorge Carrascal için çok ısrarlı davranıyor. 20 milyon euro serbest kalma bedeli olan genç oyuncuyu başarılı teknik adamın neden bu kadar istediği ortaya çıktı.


siyahlabeyaz | Boateng ve Adem Ljajic’i gönderip yapılacak tasarrufla River Plate’nin genç oyuncusu Jorge Carrascal’ı isteyen Sergen Yalçın, Kolombiyalı Neymar’ın istatistiklerini çok dikkat çekici buldu. Sorumuluk aldığı 23 kez deniyor. Yüzde 77’isinde ancak başarılı oluyor ama bu kadar az topla oynamasına rağmen 1.5 kilit pas verip, 2.5’da adam geçme yapıyor. 1.6 oranında da şut atıyor.


CARRASCAL İÇN JUVENTUS YOK BEŞİKTAŞ VE FIORENTINA

Kolombiya’da yayın yapan Futbol Ete’den, Guillermo Puerto, Jorge Carrascal için Juventus’un Gonzalo Higuain takası önerdiği iddiasının gerçek olmadığını iddia etti. Puerto, Fiorentina ve Beşiktaş dışında Kolombiyalı Neymar için bir teklif duymadığını iddia etti. Dünyayı saran pandemi krizi sonrasında River Plate’nin Carrascal’ın sözleşmesine yazdırdığı 20 milyon euro’luk serbest kalma bedelinin de hiçbir şey ifade etmeyeceğini belirti.

Jorge Carrascal kimdir?

Kariyerine Millonarious altyapısında başlayan Jorge Carrascal, 2016 yılında 900 bin Euro bedelle Sevilla'nın B takımına transfer oldu. 2018'de 2 milyon Euro karşılığında Karpaty Lviv'in yolunu tutan Kolombiyalı yıldız, sezon başında ise 2.5 milyon Euro bonservisle River Plate'e transfer olmuştu. 'Kolombiyalı Neymar' lakabıyla anılan 20 yaşındaki yetenekli oyuncu, orta sahada ve kanatlarda görev yapabiliyor. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder