37 yaşında ama bizimde paramız yok! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

37 yaşında ama bizimde paramız yok!

Share This

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın, devam eden kaleci sorununa karşılık Claudio Bravo ismine ikna oldu


Beşiktaş’ta kaleci sorunu devam ediyor. Daha önce teknik direktör Sergen Yalçın'ın 37 yaşında olması nedeniyle istemediği Şili Milli Takımı’nın kalecisi Claudio Bravo şimdi tek seçenek olarak masada duruyor.

Beşiktaş’ın adı bir süre önce Şili Milli Takımı’nın kalecisi Claudio Bravo ile anıldı… ancak o dönemde Erdal Torunoğulları Şili basınına Bravo’nun kendilerine önerildiğini ancak yaşı nedeniyle düşünmediklerini söyledi.

Ancak gelinen süreçte Beşiktaş’ın mali durumu Sergen Yalçın’ın istediği kalecilerle anlaşılmasını imkansız hale getirdi. Rizespor; Gökhan Akkan için yumuşamadı. PSV Jeroen Zoet’i gelecek sezonun kadrosuna almaya karar verdi. Bono için Girona kapıyı 5 milyon euro’dan açtı, görüşme bile olmadı.

Sergen Yalçın ise yaşanan bu gelişemeler üzerine Bravo’ya kerhen de olsa evet dedi. Başarılı teknik adam Şilili kaleci için “37 yaşında falan ama en azından dünyanın sayılı kalecilerinden birisi. Bizim de paramız yok. Atiba’da 37 yaşında. Eninde sonunda M.City’den gelecek. Konuşalım, görüşelim. 1+1 yıllık teklifimizi ve bizim şartlarımızı kabul ederse gelsin. Hem Ersin’i de o arada yetiştirir” dedi. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder