"Sezon ortasında haksız yere kovuldum, kariyerim zedelendi ama... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Sezon ortasında haksız yere kovuldum, kariyerim zedelendi ama...

Share This

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, eski teknik direktörü Abdullah Avcı ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.


Bu görüşmeden kulübün kendisine her ay ödediği rakamın çok fazla olduğunu, bu sorunu çözmek istediklerini anlattı. Avcı da sezon ortasında haksız yere kovulduğunu, kariyerinin zedelendiğini, kendisine verilen sözlerin tutulmadığını, sözleşme şartlarına uymayan tarafın yönetim olduğunu söyleyerek karşılık verdi. Avcı, Çebi'ye jest de yaptı.

Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi, Abdullah Çebi’yi davet etti… kendisine her ay 1 milyon TL ödemek istemediklerini, kulübün böyle bir gücü olmadığını söyledi. Avcı da, hakketmediği bir parayı almaktan mutlu olmadığını belirtti. Ancak bırakıldığı durumu hakketmediğini iddia etti. Kovulmayı hakedecek bir şey yapmadığını anlattı.

Başkan Ahmet Nur Çebi bir kampanya başlattıklarını kendisinden de en azından bu kampanya ile yardımını istedi. Avcı ise bir aylık hakkedişi olan 1 milyon TL’nin yarısını almayabileceğini 500 bin TL’yi Beşiktaş’a bırakabileceğini söyledi. Başkan Çebi'nin çok daha fazlasını beklediğini ancak buna da razı olduğu öğrenildi. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder