Beşiktaş peşindeydi! Smolov'un yeni adresi.... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş peşindeydi! Smolov'un yeni adresi....

Share This

Kısa süre önce Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın peşinde olduğu iddia edilen Fedor Smolov için İspanyol basınından önemli bir haber yayınlandı. Buna göre Rus golcü, La Liga'ya çok yakın. İşte detaylar... .


Bonservisi Lokomotiv Moskova'da bulunan Rus golcü Fedor Smolov'un yeni takımı belli oluyor. İspanyol medyası, oyuncunun Celta Vigo'ya transferinin çok yakın olduğunu iddia etti.

Haberin detaylarında yer verilen bilgilere göre Celta Vigolu yetkililer, yıldız ismi kadrosuna katmak için yoğun mesai harcıyor. Hem Smolov hemde Lokomotiv ile görüşmeler sürüyor.

SÜPER LİG DEVLERİ PEŞİNDEYDİ

Eldesmarque'nin konu ile ilgili okuyucularına aktardığı bilgilerde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın oyuncu için nabız yokladığını ancak resmi girişimlerde bulunmadığını açıkladı.

PAZARLIK DEVAM EDİYOR

Öte yandan Lokomotiv Moskova, Celta'dan 6 milyon euro bonservis talep etti ve İspanyol kulübü bu rakamı indirmek için müzakerelerini sürdürüyor. (fotomac.com.tr | DIŞ HABERLER).

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder