Beşiktaş'ta yüzleri güldüren transfer haberi! Para basacak... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta yüzleri güldüren transfer haberi! Para basacak...

Share This

Beşiktaş'ta son dakika transfer haberi... Corona virüsü (koronavirüs) nedeniyle mali anlamda büyük sıkıntılara uğrayan siyah beyazlılara piyango gibi haber geliyor... Buna göre yıldız futbolcu için transferde kıyasıya rekabet yaşandığı ve siyah beyazlıların tekliflere cevabını verdiği ifade edildi. İşte detaylar... 


Mali anlamda zor günler yaşayan ve sms kampanyası başlatan Beşiktaş'ı tahmin etmediği bir yıldızı kurtarabilir...

Siyah beyazlılar, corona virüsü (koronavirüs) pandemisi nedeniyle yaşadığı kaybı minimuma indirebilmek için kısa süre önce yardım kampanyaları için düğmeye basmıştı.

Son olarak Süper Lig'in 27. haftasında Antalyaspor ile karşılaşan ve mücadeleden mağlubiyetle ayrılan Kara Kartal'ı, sezon sonunda yaşanabilecek bir oyuncu satışı mutlu edebilir.

Buna göre gelecek sezon Beşiktaş'ın kadrosunda düşünmediği o yıldız için Avrupa'nın önemli kulüplerinin devreye girdiği ifade edilirken, siyah beyazlı yönetimin istediği miktarın ve tavrının net olduğu ifade edildi. Yunan medyası, konu ile ilgili okuyucularına paylaştığı haberde şu sözlere yer verdi;

"Olimpiakos, bonservisi Beşiktaş'ta bulunan Cyle Larin'i istiyor ve temaslara başladı.

Yunan ekibi bir yandan Panathinaikos ile oynayacağı play offları düşünürken, bir yandan da transfer için hamleler yapıyor. Beşiktaş'ın sezon başında Zulte Waregem'e kiraladığı golcü futbolcu için Olimpiakos'un yoğun bir ilgisi söz konusu.

CSKA İLE TRANSFER SAVAŞI

Olimpiakos ile CSKA Moskova, oyuncu için büyük bir savaşa girişti ve Beşiktaş, onu kiralık vermek istemiyor. Siyah beyazlılar, oyuncuyu satarak para kazanmanın planlarını yapıyor.

CYLE LARIN KİMDİR?

17 Nisan 1995'te Kanada'nin Brampton şehrinde dünyaya gelen Larin, 1.88 boyunda ve atletik fiziğiyle dikkat çekiyor. Kariyerine Sigma FC Academy'de başlayan Larin, daha sonra Connecticut Huskies (University of Connecticut), Orlando City SC, Beşiktaş ve Zulte Waregem'de forma giydi. Larin bu sezon toplamda 33 maça çıkarken 9 gol kayetti ve 11 asist üretti. Öte yandan Cyle Larin, Kanada Milli Takımı ile 31 maça çıkarken 8 gol kaydetti. (fotomac.com.tr | DIŞ HABERLER)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder