Beşiktaş'ta 3 yıldız Antalya maçında yok! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Yeniden başlayacak olan Süper Lig'e Antalyaspor maçıyla start verecek olan Beşiktaş'ta, kötü haberler can sıktı. Siyah-beyazlılar, bu karşılaşmada 3 yıldızından yararlanamayacak. İşte son dakika gelişmesinin ayrıntıları...


Vodafone Park'ta Antalyaspor'u mağlup ederek Süper Lig'e üç puanla dönüş yapmak isteyen Beşiktaş'ta hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

3 İSİM ANTALYA KARŞISINDA YOK!

Beşiktaş'a 2 yıldızından kötü haber geldi. Kevin N'Koudou ve Victor Ruiz'in sakatlıklarının bulunduğu bildirildi.

Kevin Prince Boateng, Adem Ljajic ve Jeremain Lens gibi zorunlu karantina döneminin ardından takımla çalışmalara başlayan N'Koudou ile Ruiz'in antrenmanda yaşadıkları adale sakatlıkları yüzünden tedavi altına alındıkları öğrenildi.

YETİŞTİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Sağlık ekibi tarafından kontrolleri yapılan ve tedavilerine hemen başlanan yıldız oyuncuların, Antalyaspor maçına yetiştirilmeleri için yoğun çaba harcandığı kaydedildi.

Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın, tamamen hazır duruma gelememeleri halinde N'Koudou ve Ruiz'in yerlerine Diaby ve Ljajic'e görev vermenin planlarını yaptığı ifade edildi.

BURAK YILMAZ CEZALI!

Kartal'da son olarak sarı kart cezalısı olan Burak Yılmaz, formasını Antalyaspor karşısında terletemeyecek. (Sabah)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder