Beşiktaş, Caner Erkin’in halefini buldu! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, Caner Erkin’in halefini buldu!

Share This

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, sözleşmesi bitecek olan Caner Erkin yerine West Ham United’lı Haksabanovic’i gündemine aldı.


Ekonomik anlamda zor günler geçiren ve gelecek sezon için uygun maliyetli isimleri kadrosuna katmak için harekete geçen Beşiktaş için sürpriz bir iddia ortaya atıldı…

Gökhan Gönül ve Caner Erkin’e 500 bin Euro’luk yeni bir teklif yapıldığı belirtilen siyah-beyazlı ekibin, West Ham United formasını giyen Sead Haksabanovic için transfer çalışmalarına başladığı ifade edildi.

BEŞİKTAŞ’A KARADAĞLI SOL AÇIK!

Caner Erkin’in yeni sözleşmeye imza atmama ve takımdan ayrılma ihtimaline karşı harekete geçen Beşiktaş yönetimi, bonservisi West Ham United’da bulunan ve İngiliz ekibinde istediği şansları bulamadığı için İsveç ekibi Norrköping’de sezonu bitiren Karadağlı oyuncu Sead Haksabanovic’i gündemine aldı. Siyah-beyazlılar, 21 yaşındaki sol açık için sezon sonunda kiralama teklifinde bulunacak.


Karadağlı oyuncunun 2022 yılına kadar West Ham United’la sözleşmesi bulunuyor. Siyah-beyazlıların uygun bir bedelle transferi bitirmesi bekleniyor (Asist Analiz)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder