Beşiktaş'tan Andre Pinto bombası! 3 yıllık sözleşme... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'tan Andre Pinto bombası! 3 yıllık sözleşme...

Share This

Pinto'nun alacağı ücret bilgisi bile kulislerde konuşulmaya başladı.


Siyah-beyazlıların şu an boşta olan 30 yaşındaki Pinto ile 800 bin euro imza parası karşılığı el sıkıştığı öne sürüldü. Sözleşmenin 3 yıllık olacağı, Portekizli'nin ise yıllık 600 bin euro civarında bir rakam kazanacağı kaydedildi.

EL FETİH İLE SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİ

Son olarak Andre Pinto ve menajerinin birkaç hafta içinde İstanbul'a gelerek işi resmiyete dökeceği bilgisi paylaşıldı. Futbola Porto altyapısında başlayan ve Portekiz'de Santa Clara, Setuba, Portimonense, Olhanense gibi takımlarda kiralık oynadıktan sonra Yunanistan'da Panathinaikos'a bedelsiz olarak giden 1.94'lük stoper, 2 sezon sonra Braga ile tekrar ülkesine döndü ve 2017'de de Sportig'e geçiş yaptı. 2019'a kadar oynadığı Sporting'den geçtiğimiz yaz Al-Fateh'e gitmek için ayrılan defans oyuncusu, şubat ayında kulübüyle olan sözleşmesini feshetti.

"CARRASCAL ŞİMDİLİK BURADA KALMALI"

Siyah-beyazlılarıngündeminde yer alan Jorge Carrascal'ın transferi konusunda River Plate CEO'su Enzo Francescoli açıklamalarda bulundu. Francescoli, ''Jorge bizden çok memnun. Biz de ondan çok memnunuz. Hala çok genç. Gitmesi gereken uzun bir yolu var. Şimdilim bizimle burada kalmalı" dedi. (Fotomaç)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder