Sergen Yalçın : "Burası Beşiktaş! burada 10-11 genç oynamaz" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sergen Yalçın : "Burası Beşiktaş! burada 10-11 genç oynamaz"

Share This

Denizlispor karşılaşması öncesi teknik direktör Sergen Yalçın çarpıcı açıklamalarda bulundu.


"Geçen hafta şanssız bir maç kaybettik. Bu hafta bunu telafi etmek istiyoruz.

Genç oyuncularla ilgili çok mesaj geliyor. Ersin ve Rıdvan'ın performansından memnunuz. Genç oyuncuların da bizde oynayacak kapasitede olması lazım."

"Burası Beşiktaş. Burada 11 tane genç oyuncu oynamaz. Zaten oynatabileceğimiz gençleri oynatıyoruz. Biz şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuracağız."

"Beşiktaş çok genç oyuncularla oynayacak, genç takım kurulacak diye bir yanılma olmasın. Bizde öyle bir durum olmayacak. Bu sene de, önümüzdeki sene de şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuracağız."

"Arkada Kartal var, Erdoğan var, Güven var. Güven'i de geçen hafta kullandık. Aşağıdan katılacak bir iki oyuncumuz daha var. Çok yanılgı da olmasın. Beşiktaş sadece gençlerle oynayacak, aşağıdan çocuklar çıkacak... Böyle bir yanılgı olmasın."

"Basında bazı algılar yapılıyor. Beşiktaş yeni sezonda küçülmeye gidecek, gençlerle oynayacak şeklinde. Öyle bir şey yok. Burası Beşiktaş! Biz önümüzdeki sezon yine şampiyonluğa oynayan bir takım kuracağız."

"Vida ve Boateng'in sakatlığı var. Orta sahada revizyon yapmadık. Adem zaten oynayan bir oyuncu. Geçen hafta Diaby'yi kullandık, memnun olamadık. Burak Yılmaz'ın cezası bitti."

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder