Düğmeye basıldı! Kartal'a Nijeryalı golcü... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Düğmeye basıldı! Kartal'a Nijeryalı golcü...

Share This

Forvet bölgesinde Burak Yılmaz'ın sık sık sakatlanması nedeniyle alternatif arayışlarına başlayan Beşiktaş, aradığı ismi Sırbistan'da buldu. Siyah-beyazlıların, 1.92'lik boyuyla dikkat çeken Nijeryalı golcüyü gündemine aldığı öğrenildi. İşte detaylar... Son dakika Beşiktaş transfer haberleri


Lige verilen arada transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta eksik bölgeler için arayışlar devam ediyor.

Karius'un takımdan ayrılması nedeniyle önceliği kaleci takviyesine veren siyah-beyazlı yönetim, Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda diğer mevkiler için de girişimleri sürdürüyor.

Süper Lig'de bu sezon özellikle gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan Kartal, Burak Yılmaz'ın yaşlanması ve sık sık sakatlanması nedeniyle kaliteli bir ismi daha kadrosuna katmak istiyor.

Bu doğrultuda listesine aldığı birçok isimle görüşmelerini sürdüren siyah-beyazlılar, kaliteli bir golcüyle daha temas kurdu.

YENİ HEDEF UMAR SADIQ!

Takvim'in haberine göre, siyah-beyazlı yönetimin, Partizan'ın Nijeryalı golcüsü Umar Sadiq için harekete geçtiği ve kısa süre içinde görüşmelere başlayacağı belirtildi.


36 MAÇTA 17 GOL, 14 ASİST

Nijeryalı futbolcu 1.92'lik boyuyla dikkat çekerken Partizan formasıyla 36 maçta 17 gol ve 14 asiste imza attı. Hava hakimiyeti çok yüksek olan Sadiq aynı zamanda süratli bir oyuncu.

2 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Daha önce Roma, Bologna, Torino ve Rangers gibi takımlarda oynayan Umar Sadiq'ın 2 sezon daha sözleşmesi bulunuyor. Bu oyuncunun bonservisiyle alınması için pazarlıklara başlanacak.

SERGEN YALÇIN DA ONAY VERDİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın da Nijeryalı futbolcu Umar Sadiq'a onay verdiği öğrenildi. Bu oyuncunun henüz 23 yaşında olmasının da bir tercih nedeni olduğu öne sürüldü. (A Spor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder