"Burak ağabey sağ olsun geri çevirmedi" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Rıdvan Yılmaz , Beşiktaş'ın evinde Konyaspor'u 3-0 mağlup ettiği maçın ardından konuştu ve Burak Yılmaz'a yaptığı asisti değerlendirdi.


"Asist yaptım, Burak Yılmaz ağabey sağ olsun  geri çevirmedi. Hocalarım, bana sürekli neler yapmamı söylüyor, emekleri boşa çıkarmayacağım. Gelecek için bir şey söylemek için çok erken. Önümde çok uzun bir yol var ama beni yetiştiren hocalarım ve ailem, benimle biraz gurur duyuyorsa ne mutlu bana."

"Üstüne koya koya gitmeye devam edeceğim."

TFF Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş, Konyaspor'u 3-0 mağlup ederek puanını 50'ye yükseltti.

Beşiktaş'ın Konyaspor'u 3-0 yendiği maçın ardından Hollandalı futbolcu Jeremain Lens'te açıklamalarda bulundu.

Lens'in maç sonu açıklaması

Sakatlık süreci hakkında konuşan Lens, "Geçen maçtan devam eden bir sakatlığım vardı ancak denedim ve hocayla konuştum, oynamak istediğimi söyledim. Benim için çok iyi bir gece oldu. Hem gol attım, hem de takım kazandı. Kendimi çok iyi hissediyorum" dedi.

Konyaspor'a attığı golü anlatan Lens, "Topla buluştuğumda çok düşünmedim. Kaleci karşımdaydı ve aşırtma bir vuruş yaptım, güzel bir gol oldu" şeklinde konuştu.

Diaby'de açıklamalarda bulundu

"Çok mutluyum. Kazandık ve gol atmak da çok keyif verici. Sergen Hoca, bana 'Gol atman ve istatistiklerini arttırman gerekli' demişti. Ben de ona söz verdim ve sözümü tutmaya çalışıyorum."

"Sporting Lizbon ile 3 senelik kontratım var. Hem Beşiktaş hem de Sporting ile görüşüyorum. Pandemi sonrası iyi döndüm. Beşiktaş sayfası kapansa bile sonuna kadar her şeyimi vereceğim. Beşiktaş büyük bir kulüp, görüşmeler sürüyor."(siyahlabeyaz)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder