Sahada yeteneğini göstermedikten sonra ne yapayım ben sizin yeteneğinizi? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sahada yeteneğini göstermedikten sonra ne yapayım ben sizin yeteneğinizi?

Share This

Beşiktaş kendi evinde seyircisiz oynanan karşılaşmada 3-0 galibiyet elde etti. Karşılaşma sonrasında Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu.


'Aslında çok yorumlanacak bir maç değil. Konyaspor 10 kişi kalınca, artık oyun bize kaldı, bu çok normal. İstanbul'da büyük takıma karşı 10 kişi kalınca işler zor olur. Kazandığımız için mutluyuz, oyunla ilgili yorum yapmak istemiyorum, skordan memnunuz.'

"Oyuncular olan özelliklerini sahaya yansıtmazlarsa, bu her takım için geçerli; zaten problem olur. Herkesin, her oyuncundan farklı beklentisi var. Sorumluluk alıp, özelliklerini ortaya çıkartırlarsa her şey kolay olur. Son 2 haftadır ön taraftaki oyuncularımız sorumluluk almaya başladı. Bunlar olunca maç kazanmak biraz daha kolay oluyor. Pandemi döneminde iyi çalıştık."

"Sahada bir şey yapmadıktan sonra dışarıda yetenekli olmanın anlamı yok. Pandemi döneminde iyi çalıştık, biz fizik olarak iyi durumdayız."

"Son iki maçta hücum ve kenar oyuncularımız sorumluluk alınca işimiz kolaylaştı. Bakın şu önemli. Oyuncu 'Ben yetenekliyim' der. Ne yapayım yani? Sahada göstereceksin bana o yeteneği. Sahada göstermedikten sonra ne yapayım? Futbolda bu önemli."

"Sahada yeteneğini göstermedikten sonra ne yapayım ben sizin yeteneğinizi? Dışarıda ben yetenekliyim demenin hiçbir anlamı yok. Herkes Diaby, Lens, N'Koudou'dan bu şekilde yeteneklerini göstermesini bekliyor zaten.

"Koronavirüs hepimize, her yerde bulaşabilir. Bunu farklı tanımlamayalım. İki oyuncuma geçmiş olsun, acil şifalar. Bulaşıcı bir hastalık her yerde bulaşabilir. Ekstra bir şey yapacak durumumuz yok."(siyahlabeyaz)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder