Tek çare isimle görüşmeler tam gaz! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Tek çare isimle görüşmeler tam gaz!

Share This

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin aklında scout ekibinin başına Pablo Longoria ismini getirmek var. Başkan, dünyaca ünlü kulüplerde çalışan genç ismi siyah-beyazlıların geleceği olarak görüyor.


Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi bir kez daha, “Scout sistemi çok değerli. Maça gidip 5 dakika izleyip arkada kahveye gidip oturmayacaksınız. Tek çare scout sistemi” diyerek Sergen Yalçın’la arasını açan konuya bir kez daha değindi.

Bir süredir Newcastle, Atlanta ve Juventus’un baş scoutlığını yaptıktan sonra son olarak Valencia’da sportif direktörük görevi yapan Pablo Longoria’yla scout ekibinin başına geçmesi için görüş alışverişinde bulunan Çebi’nin çok istekli olduğu bildirildi.

Henüz 33 yaşında olmasına rağmen 20 yaşında Newcastle’da scoutlık görevine başlayan Longoria’nın 28 yaşındayken Juventus’un baş scoutı olması Çebi’yi çok etkiledi. “İkna edebilirsek geleceğimizi beraber inşa edebileceğimiz isim”  dediği Longoria’yla görüşmeleri ise Erdal Torunoğulları yapıyor.

Sportif direktöre karşı olan Torunoğulları’nın Longoria’nın scout ekibinin başına geçerek kendisine bağlı çalışacak olması nedeniyle Başkan Çebi’nin fikrine sıcak bakıyor. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder