Sergen’in istediği Mehmet Ekşi’ye Alman desteği - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sergen’in istediği Mehmet Ekşi’ye Alman desteği

Share This

Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın alt yapının başına geçmesi için Mehmet Ekşi ile temas kurdu… Kendisine “İşine asla karışmayacağım. Gel her türlü sorumluluğu al. Bize yeni Sergen’ler kazandır” dedi. Ekşi henüz görüşme aşamasında ancak gelen bilgilere göre kendisine Beşiktaş’ın eski oyuncularından Fabian Ernest de destek olacak.


1979-80 sezonunda Trabzonspor’dan Beşiktaş’a transfer olan Mehmet Ekşi uzun yıllar siyah-beyazlı formayı giydi. 2002’den 2009’a kadar siyah-beyazlıların alt yapısından koordinatörlük görevini yürüttü. Bu süreçte Beşiktaş’a Serdar Özkan, Adem Büyük, Mehmet Sedef, İbrahim Kaş, Emre Özkan, Aydın Karabulut, Kenan Özer gibi oyuncuları kazandırdı.

SERGEN’DEN REZERV LİG İÇİN DESTEK GELDİ

TFF’nin kurmayı planladığı rezerv lig için Beşiktaş’tan destek geldi… siyah-beyazlı yönetim son dönemde TFF 2’nci Lig hatta TFF 3’üncü lige gönderilen oyunculara forma verilmemesi yüzünden bu kararı aldığı bildiridi. Sergen Yalçın bu konuda başkanla yaptığı görüşmede, “Çocuğu gönderiyoruz Bayrampaşa, Ümraniye’ye beğenmiyor. Ben ‘Beşiktaş’tan geldim’ diyor. O beğenmeyince hocası da normal olarak oynatmıyor. Sonra biz ‘kötü’ diyoruz. Kendi rezerv takımımız olursa, Hasic’i de oynatırız, Erdem’i de, Alpay’ı da…” ifadelerini kullandı. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder