Beşiktaş milli takım kaptanını bu şekilde ikna edecek - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş milli takım kaptanını bu şekilde ikna edecek

Share This

Beşiktaş, kaleye mutlaka transfer yapmak istiyor. Şili Milli Takım Kaptanı olan Claudio Bravo ise adaylar arasında başı çekiyor.


Beşiktaş, Claudio Bravo’yu ikna etti… sıra eşini ikna etmeye geldi. Çünkü Şilili kalecinin eşi ülkesine dönmek ve eşinin kariyerinin son döneminde Santiago’da bir takımda oynamasını istiyor. Beşiktaş ise burada devreye Şili’den aldığı bilgileri koydu.

Bravo ve eşine; geçen yıl Ekim ayında yaşanan protestolar sonrasında yaşanan ekonomik krizi. Pandemi döneminde hastane yetersizliği ve hükümetin uyguladığı yanlış kararlar yüzünden yaşanan sağlık krizini. Santiago şehrinin dünyanın en tehlikeli şehirlerinden birisi haline geldiğini hatırlattı.

İstanbul’la karşılaştırdı. İstanbul’daki güvenlik önlemlerinden, suç oranlarının düşüklüğünden, sağlık sisteminin gücünden bahsedildi. Falcao’nun eşinin, “Türkiye’de sağlık sistemi muhteşem”  Instagram paylaşımı da hatırlattılar.

Koronavirüs krizinin bugünden yarına geçmeyeceğini, Şili ve İngiltere ile karşılaştırıldığında Türkiye’de ailecek güvende olacaklarını anlattılar. İstanbul’da güvenlik konusunda da herhangi bir sıkıntıları olmayacağının altını çizdiler. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder