Çebi transferde Fenerbahçe ve Galatasaray uyarısı yaptı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Çebi transferde Fenerbahçe ve Galatasaray uyarısı yaptı

Share This

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında Mert Hakan ve Emre Kılınç’la başlayan, önce Salih Özcan ardından Kaan Ayhan ve Kenan Karaman’la devam eden transfer savaşının kendilerine çok büyük avantaj sağlayacağına inanıyor.


Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Mert Hakan ve Emre Kılınç’la başlayan transfer savaşında cepheyi Kaan Ayhan ve Kenan Karaman’la genişletmesini Beşiktaş uzaktan izliyor. Siyah-beyazlı yönetim Başkan Ahmet Nur Çebi’nin emriyle Fenerbahçe ve Galatasaray’ın istediği hiçbir oyuncuya talip olmama kararı aldı.

Başkan Çebi’ye göre iki taraf bazı oyuncular için birbirlerini kırıp, fiyat yükselterek TFF’nin getirdiği harcama limitlerini çok kısa sürede dolduracaklar. Bu da kendilerinin önüne avantaj olarak çıkacak. Bu sayede aradan sıyrılarak hiç akıllara gelmeyecek özellikle gurbetçi oyuncuları oldukça uygun şartlarda alabilecekler.

Mert Hakan savaşı ve ona bağlı olarak devam eden Salih Özcan mücadelesi sayesinde Beşiktaş’ın önüne ilk olarak Levent Mercan ismi düştü. Siyah-beyazlı gurbetçi oyuncuyla pek konuda anlaştı. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder