Afrikalı golcü Beşiktaş'a mı geliyor? Sürpriz iddia - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Afrikalı golcü Beşiktaş'a mı geliyor? Sürpriz iddia

Share This

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Süper Lig'de lider konumda bulunan Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın'ın isteği doğrultusunda golcü transferi için uğraşıyordu. Siyah-beyazlıların, Hulk'un Atletico Mineiro ile imzalamasının ardından rotayı Afrikalı yıldıza çevirdiği öğrenildi. İşte ayrıntılar....


Süper Lig'de ilk yarıyı lider tamamlayan Beşiktaş, ara transfer döneminin bitmesine az bir süre kala transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Teknik direktör Sergen Yalçın raporu doğrultusunda bir forvet transferi gerçekleştirmeyi hedefleyen siyah-beyazlı takım gündemine Hulk'u almıştı. Brezilyalı golcünün, ülkesinin takımlarından Atletico Mineiro ile imzalaması sonrası Kartal rotayı bir başka yıldıza çevirdi. İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla'nın kendi internet sitesinden duyurduğu habere göre Beşiktaş, Gervinho'yu transfer etmek istiyor. 

Parma'da forma giyen Fildişi Sahilli oyuncuyla ilgili ilerleyen saatlerde gelişmeler olabileceği de ifade edildi. 33 yaşındaki golcü, kariyerine Abidjan'da başladı. Ardından Belçika ekibi Beveren'e transfer olan Gervinho, asıl patlamayı Lille'de yaptı. 2011'de Lille'den 12 milyon euro karşılığında Arsenal'e gelen Fildişili futbolcu Roma ve Hebei China Fortune kariyerinin ardından 2018'de Parma ile imzalamıştı. Bu sezon Parma formasıyla toplam 15 maça çıkan Gervinho, 4 gol atarken 1 de asist yaptı. Tecrübeli forvetin sözleşmesi 2022'de sona eriyor.  (Fotomaç Dış Haberler)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder