Cenk Tosun'un derdi belli oldu! 'Reva görülen muameleyi haketmedim' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Cenk Tosun'un derdi belli oldu! 'Reva görülen muameleyi haketmedim'

Share This

Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonu biten Salih Uçan ve Cenk Tosun için yönetim sezon sonunu işaret etti. Fernando Santos da bu yönde rapor sundu. İki oyuncunun gelecek planları da şekillenmeye başladı. Ancak özellikle Tosun'un çok sıkıntılı olduğu iddia edildi.

siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın iki yerli oyuncusu Cenk Tosun ve Salih Uçan'ın sözleşmelerinin uzatılması Fernando Santos'un isteğiyle sezon sonuna bırakıldı... Samet Aybaba daha önce yaptığı açıklamada iki oyuncuyla aralarında ciddi bir rakamsal fark olduğunu söyledi. Görüşmeler sezon sonuna bırakıldı ama iki oyuncu da gelecek planları yapmaya başladı.

CENK TOSUN'UN ASIL DERDİ BELLİ OLDU

Gelen bilgilere göre Cenk'in asıl derdi 3 senedir maaşına herhangi bir iyileştirme yapılmaması. Bu yüzden de bir anda takımın en az kazanan oyuncularından birisi konumuna düşmesi. Bu yüzden farklı ülkelerde takımlar arayan listesine ABD ve Avusturalya'yı koyan Cenk Tosun'a göre kendisine reva görülen bu muameleyi hiç hakketmedi.

SALİH UÇAN İTALYA'YA DÖNMEK İSTİYOR

Salih Uçan ise menajeri aracılığıyla özellikle Serie A ve B'de bazı takımlarla görüşmeler yapıyor. Aynı paraya daha az stresli, daha  keyifli bir hayat geçirmek için İtalya'ya dönmek istiyor. Fenerbahçe döneminde de Çizme macerası yaşayan milli futbolcunun aklı burada kalmıştı. 30 yaşındaki futbolcu yeniden bu ülkeye dönmek için menajerine talimat verdiği biliniyor.

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder