Semih Kılıçsoy'un menajeri açıkladı! Gelen transfer teklifleri... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Semih Kılıçsoy'un menajeri açıkladı! Gelen transfer teklifleri...

Share This

Beşiktaş'taki performansıyla Avrupa devlerini peşine takan Semih Kılıçsoy, Avrupa devlerini peşine taktı. Dortmund başta olmak üzere birçok talibi olan genç golcünün menajeri, Kılıçsoy'un Beşiktaş'taki geleceği ve gelen transfer teklifleri hakkında konuştu. İşte Semih'in menajerinin açıklamaları...


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta kötü geçen sezonun en büyük kazancı, şüphesiz Semih Kılıçsoy... Genç golcü, performansıyla herkesin takdirini kazanmış durumda. 18 yaşındaki forvet, güçlü fiziği ve attığı gollerle Avrupa'nın devlerini peşine taktı.


Adı Alman devi Dortmund başta olmak üzere birçok takımla anılan Semih'in menajeri Murat Teber, yıldız futbolcunun geleceği hakkında konuştu.

Takvim Gazetesi'ne konuşan Teber'in açıklamaları şu şekilde:

"Semih'in Fernando Santos ve yönetimle iyi bir diyaloğu var. Genç, mütevazı ama olgun biridir. 15 yaşından beri birlikteyiz. Semih, 3 performans hocasıyla çalıştı. Tesislerde yatıp kalkan, tam anlamıyla bir tesis çocuğudur.

DORTMUND'A TRANSFERİ

Beşiktaş'ta mutlu ve aidiyet hissediyor. Gelişmekte olan bir futbolcu. Kafasında transfer ya da bonservis bedeli değil, Beşiktaş var. EURO 2024'e seçilir ve oynarsa mutlu oluruz.

Elbette sürece göre değişecek. Transfere kulağını kapattı. İstikrar ve başarı istiyor."

LİGDE 9 GOLLÜK KATKI

Semih Kılıçsoy, bu sezon Beşiktaş'ta ligde görev aldığı 12 karşılaşmada 7 gole imza attı. 2 de asist yapan Kılıçsoy, takımına toplam 9 gollük katkı sağlamayı başardı. Genç golcünün UEFA Konferans Ligi'nde de 1 golü bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde siyah-beyazlılar ile yeni sözleşme imzalayan Semih'in takımıyla 2028'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder