Mehmet Demirkol'dan Samet Aybaba'ya Emirhan Delibaş eleştirisi! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Mehmet Demirkol'dan Samet Aybaba'ya Emirhan Delibaş eleştirisi!

Share This

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Youtube kanalında yayınlanan "Karşı Karşıya" isimli programda Beşiktaş'ın Emirhan Delibaş ile yolları ayırmasını yorumladı.

siyahlabeyaz | Beşiktaş, 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Emirhan Delibaş'ın bir tanışma aplikasyonunda çıkan profilinden sonra yolları ayırdığını açıkladı.


Ünlü yorumcu Demirkol, Emirhan Delibaş'ın sözleşmesinin sonlandırılmasına anlam veremedi ve "Uygulamadan tanışan, evlenen ve çoluğa çocuğa karışan kişiler var. Ne var bunda? Amlamak çok zor, kötü idare edilmiş bir durum bu. Bunun arkasında da bir şey vardır illa ki. Çocuğu da suçlamıyorum bu arada yanlış anlaşılmasın" dedi.

"Açıkça söylemek gerekirse çok şaşırdım"

Mehmet Demirkol, genç futbolcunun bir hata yaptığını düşünmediğini ve bu hataların elbet yapılabileceğini söyledi. Ünlü futbol yorumcusu, "Bu bir hata değil bence. 21 yaşındayken 24 yazmış profile bu da olabilir yani. Açıkça söylemek gerekirse çok şaşırdım. Oyuncunun performansından dolayı yolları ayırabilirsin ama şimdi bir taraf diyor ki 'Transfer edilmeme izin verilmedi' diğer başka bir tarafta 'Transfer teklifi vardı gitmedi' önemli değil, bunların hiçbiri önemli değil. Genç adam, hata yapacak elbet" yorumunu yaptı.

"Bu çocuk nerede oynayacak?"

Beşiktaş'ın futbol yöneticilerinin, Emirhan Delibaş'a etiket yapıştırdığını söyleyen Mehmet Demirkol, "Beşiktaş'ın futbol yöneticileri, ne olursa olsun bir oyuncularını böyle damgalamamalılar. Şimdi bu çocuğa bu etiket yapıştı. Bu çocuk nerede oynayacak? Sanki suçmuş gibi çocuğa etiket yapıştırdın" şeklinde konuştu.

"Kendi oyuncumuza neden böyle şeyler yapıyoruz?"

53 yaşındaki yorumcu, Emirhan Delibaş'ın saygısız bir hareketi olmadığını ve normal bir durum olduğunu söyledi. Usta yorumcu, "Afişe etmenin ne manası var bunu çözemedim ben. Bundan sonra sen 10 milyon euro yatırım yaptın. Ya biri Muci'den çıkartırsa böyle bir şey, ne yapacaksın? Kendi oyuncumuza neden böyle şeyler yapıyoruz?" açıklamasını yaptı

"Bugün bu çocukların nasıl bir dünyada olduğunu Samet Aybaba anlamalı"

Zamanında Vincent Aboubakar'ın saç ekimi yaptıktan sonra kadro dışı kaldığını vurgulayan Demirkol, Samet Aybaba'nın günümüz dünyasını anlaması gerektiğini ifade etti. Demirkol, "Aboubakar'ın saçı falan da yapıldı birkaç ay önce. Bu başka bir dönemin yaklaşımı. Bugün bu çocukların nasıl bir dünyada olduğunu Samet Aybaba anlamalı. Açık olmak lazım ve iyi düşünmek laızm, burada ahlaksız bir durum da yok" ifadelerini kullandı.

Emirhan Delibaş ile neden yollar ayrıldı?

Bir arkadaşlık uygulamasında profilinin olduğu iddia edilen ve yaşını 3 yaş büyük yazan Emirhan Delibaş, Beşiktaş taraftarları tarafından tepkiyle karşılaşmıştı. Beşiktaş ise geçtiğimiz günlerde 21 yaşındaki orta saha oyuncusu ile yolları ayırdığını açıkladı.

Bu sezon Beşiktaş ile biri Süper Lig, biri ise Konferans Ligi olmak üzere iki maça çıkan genç futbolcu, skor üretmezken sahada 14 dakika süre alabildi. (Ajansspor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder