Fernando Santos biletini kesti! İşte yeni adresi... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Fernando Santos biletini kesti! İşte yeni adresi...

Share This

Ara transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerle taraftarını heyecanlandıran siyah-beyazlı takımda Salih Uçan'ın bileti kesildi. İtalyan basını ise yıldız ismin yeni adresini duyurdu

siyahlabeyaz | 2021/22 sezonunda Alanyaspor'dan Beşiktaş'a transfer olan Salih Uçan hakkında İtalyan basınından flaş bir iddia gündeme geldi.


Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan milli yıldızın İtalyan devi Lazio ile prensip anlaşmasına vardığı öne sürüldü.

İTALYA'YA YABANCI DEĞİL

Başarılı futbolcu daha önce Roma ve Empoli takımlarında kiralık olarak forma giymişti ancak bonservisi alınmamıştı. 1.82'lik merkez orta saha oyuncusu Lazio'ya imza atarsa başkent ekibi Roma'nın ezeli rakibine gitmiş olacak.

BU SEZON SALİH UÇAN

30 yaşındaki oyuncu bu sezon takımı ile tüm kulvarlarda çıktığı 29 maçta 3 gol atıp, 5 de asist yaptı. Ayrıca Transfermarkt verilerine göre milli futbolcu Salih Uçan'ın aktif olarak 5 milyon Euro piyasa değeri bulunuyor. Ana mevkisi merkez orta saha olan Salih Uçan on numara ve ön libero olarak sahada görev alabiliyor. Futbolcunun bu çok yönlülüğü dikkat çekiyor. (Sabah)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder