Beşikaş'tan Fenerbahçe'ye transfer çalımı! Yıldız oyuncu için girişimler başladı... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşikaş'tan Fenerbahçe'ye transfer çalımı! Yıldız oyuncu için girişimler başladı...

Share This

Trendyol Süper Lig'de bu sezon beklentilerin altında kalan ve son olarak derbide ezeli rakibi Galatasaray'a 1-0 mağlup olan Beşiktaş'ta yeni sezon için hareketlilik yaşanıyor. Yeni sezon kadro planlamalarını yapan Beşiktaş, Fernando Santos'un da onayıyla Fenerbahçe'nin listesinde olan genç oyuncunun transfer için harekete geçti.

siyahlabeyaz | Trendyol Süper Lig'de bu sezon hayal kırıklığı yaratan ve son maçında ezeli rakibi Galatasaray'a 1-0 mağlup olan Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor...


Kadrosunu güçlendirmek amacıyla yeni sezon planlamalarına şimdiden başlayan Siyah-beyazlı yönetim, teknik direktör Fernando Santos'un da onayıyla birlikte transfer girişimlerine başladı.

Kartal, şimdi de Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu iddia edilen genç yıldız için girişimlere başladı. Ligdeki bu rekabet, daha sezon bitmeden transfer yarışına yansıdı. Beşiktaş ile Fenerbahçe yeni sezon için kadro planlaması çalışmalarını devam ettirirken, genç yıldız için karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe'nin de listesinde olduğu iddia edilen ve transferin son gününde atağa kalkan Beşiktaş, İtalya'da forma giyen kanat oyuncusunun şartlarını sordu.

İKİ TAKIMIN HEDEFİNDEKİ OYUNCU: LAMECK BANDA

Akşam'ın haberine göre, Beşiktaş ve Fenerbahçe, İtalya Serie A ekiplerinden Lecce'de forma giyen genç oyuncu Lameck Banda'yı takibe aldı.

56 MAÇTA 4 GOL, 6 ASİST

2023 yazında Petah Tikva takımından 2 milyon euro'ya Lecce'ye transfer olan Lameck Banda Lecce ile şu ana kadar 56 maçta forma giydi ve 4 gol, 6 asistlik performans ortaya koydu.

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder