Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu isyan etti: İstenmediğim yerde kalmam! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu isyan etti: İstenmediğim yerde kalmam!

Share This

Performansı ve davranışlarıyla taraftarın tepkisine maruz kalan siyah-beyazlı futbolcunun "İstenmediğim yerde kalmakta ısrarcı olmayacağım" şeklinde konuştuğu, bunun üzerine Samet Aybaba'nın harekete geçtiği öğrenildi.

siyahlabeyaz | Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında oynanan derbide Galatasaray'a 1-0 mağlup olan Beşiktaş'ta sezon sonu birçok futbolcuyla yollar ayrılacak. Bu sezon iyi bir sezon geçiremeyen ve taraftarın protestosuna maruz kalan yıldız futbolcu isyan etti. İşte detaylar...

ABOUBAKAR'DAN AYRILIK SİNYALİ

Siyah-beyazlı taraftarlar Galatasaray derbisinde oyuna sonradan giren Vincent Aboubakar'ı ıslıkladı. Bu sezon Beşiktaş formasıyla 25 resmi maça çıkan Vincent Aboubakar bu karşılaşmalarda 11 gol, 3 asistlik skor katkısı sağladı.

ARKADAŞLARINA DERT YANDI: İSTENMEDİĞİM YERDE KALMAM

Derbide protesto edilen Kamerunlu yıldız, takım arkadaşlarına dert yandı. Vincent Aboubakar, “Kadro dışı bırakılacağım bir eylem içinde olmadım. Öyle olsa burada olmazdım. Bu olay, bir hata veya yanlış anlama yüzünden yaşandı. Sonra doğru yol bulundu. Destek beklerken tepki görmeyi hak etmedim. İstenmediğim yerde kalmakta ısrarcı olmayacağım” şeklinde dert yandı. (Skorer)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder