Beşiktaş'ın başına talih kuşu kondu! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş’ın gelecek sezondan itibaren yabancı oyuncu sayılacağı için yollarını ayırmayı planladığı Bakhtiyor Zaynudtinov için Rus kulüpleri sıraya dizildi.

Beşiktaş'ın sezon başında CSKA Moskova'dan 4.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer ettiği Bakhtiyor Zaynudtinov'a Rusya'dan birkaç takımdan teklif geldi.

Gelen bilgilere göre Kazakistan Milli Takımı'nda forma giyen 25 yaşındaki oyuncuya teklif yapan takımlar arasında Spartak Moskova, Krasnodar da yer alıyor.

BEŞİKTAŞ FİYATINI BELİRLEDİ

Beşiktaş, Zaynudtinov için 4-5 milyon euro arasında bir fiyat belirlemiş durumda. Şu an için gelen teklifler 2-2.5 milyon euro arasında. Siyah-beyazlılar, Kazak oyuncu gelecek sezondan itibaren yabancı oyuncu sayılacağı için takımda tutma fikrine sıcak bakmıyor.

Beşiktaş'a 10 numara olarak gelen Rusya Ligi'nin en değerli oyuncuları arasında gösterilen Kazak oyuncunun Beşiktaş'ta oynamadığı mevkii kalmadı.

Sol bek 12
Stoper 10
Sol açık 8
Sol iç 5
Sağ açık 2
10 numara 1
8 numara 1

Zaynutdinov, Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de herhangi bir gol ya da asist katkısı da yapamadı. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder