Beşiktaş'ta Cristiano Ronaldo krizi patlak verdi! Samet Aybaba’ya şikayet ettiler - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Cristiano Ronaldo krizi patlak verdi! Samet Aybaba’ya şikayet ettiler

Share This

Fernando Santos'un hemen her idmanda oyuncularını, 'Ben Cristiano ile çalışırken' diye kategorize etmesi, yetersiz bulması, yeteneksiz olduklarını yüzlerine vurması takım içinde çok ciddi sıkıntılara neden olmuş durumda.

Beşiktaş’ta takımdaki oyuncuların hemen tamamı her idmanda Cristiano Ronaldo ile kıyaslanmaktan rahatsız. Portekizli yıldızın çok ve sıkı çalışmasından, idmanlardan sonra ekstra ağırlık kaldırdığının anlatılmasından, yemeklerine nasıl dikkat edildiğinin kendilerine sürekli empoze edilmesinden gına gelmiş durumda.

Fernando Santos, ayrıca idmanlarda ya da maçlardan sonra yapılan video analiz toplantılarında "Cristiano bu pozisyonda şöyle yapardı. Onu bunu öğrettim" ya da "Cristino olsaydı senin yaptığını yapmazdı, o yüzden sen kariyerinde buradan daha fazla ileri gidemedin. En yukarıda" şeklinde tepkiler veriyor.

SAMET AYBABA’YA ŞİKAYET ETTİLER

Bir iki kez futbolcular aralarında toplanarak sürekli Cristiano Ronaldo ile kıyaslanmaktan dolayı duydukları rahatsızlığı Samet Aybaba ile paylaştılar.

Samet Aybaba ise bu konuda henüz bir hamle yapmadı. Fernando Santos ile görüştüğü ise tahmin edilmiyor. Çünkü Portekizli teknik adam takımı hala Cristiano Ronaldo ile kıyaslamaya devam ediyor. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder