Feyyaz Uçar'dan derbi sonrası sert açıklama! "Bu hareket hiç yakışmadı" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Feyyaz Uçar'dan derbi sonrası sert açıklama! "Bu hareket hiç yakışmadı"

Share This

Futbol Şube Sorumlumuz ve Futbolu Temsilen Basın Sözcümüz Feyyaz Uçar, Galatasaray derbisinin ardından açıklamalarda bulundu:

siyahlabeyaz | İşte o açıklamalar.


Bugün kuruluş yıl dönümümüzü kutlamak için buradaydık. Rakip kim olursa olsun stat dolup taşacaktı. Her sene kutlamaya devam edeceğiz. Maçın önemiyle ilgili başka şeyler aramayın. Biz doğdumuz günü kutladık. Onun için taraftarlarımızla birlikteydik. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.

Talihsiz bir olay yaşadık. Galatasaray yönetimini ağırladık. Galatasaray yönetimi stadı terk etmemişken Galatasaray’ın bir tivitini gördük. Başkanımız onların yöneticilerinden tivitin derhal silinmesini istedi. Tivit hala silinmedi. Sabah da daha ağır bir tiviti hemen sildiler.

Biz Beşiktaş’ız. Kartalı sığdıracak bir kafes, ağırlığını taşıyacak bir salıncak henüz yapılmadı. Kartal her zaman yüksekten uçar. Rakiplerimizle sosyal medya üzerinden konuşmak istemiyoruz. Bu hareket hiç yakışmadı. İş farklı yerlere gidiyor. Ahlaki zedelenmeye doğru gidiyor. Biz sahadaki mücadelemize devam edeceğiz. (bjk.com.tr)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder