Galatasaraylı isim için Tümer Metin: "Al Beşiktaş'a koy yıldız olur" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Galatasaraylı isim için Tümer Metin: "Al Beşiktaş'a koy yıldız olur"

Share This

Eski futbolcu Tümer Metin, Galatasaray'ın derbide Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ettiği maçı değerlendirdi. Tümer Metin, Galatasaraylı futbolcu için "Al Beşiktaş'a koy, yıldız olur" dedi.

siyahlabeyaz | Tümer Metin, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş'ın sahasında Galatasaray'a 1-0 yenildiği maçı yorumladı.


Tümer Metin, Galatasaray'da düzenli forma giyemeyen futbolcuya vurgu yaparak, "Al Beşiktaş'a koy yıldız olur" ifadelerini kullandı.

Tümer Metin'in derbi yorumları şöyle:

"İki takım arasındaki oyuncu kalitesi farkını maçın başlama düdüğünden bitiş düdüğüne kadar çok net bir şekilde gördük. Galatasaray'ın kendi içinde bir takım problemleri olabilir ama bu ligde oyunun şartlarını en iyi oynayan takım. Al-Musrati'ye 12 milyon euro veriliyorsa bu şut çıkmamalı. Oyun kaç kaç olursa olsun. Böyle bir şut teşebbüsü yok. Berkan Kutlu Galatasaray'da kalitesini tartışabileceğin bir oyuncu. Al Beşiktaş'a koy yıldız olur." (Ntvspor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder