İspanya'dan bomba iddia! Beşiktaş transferi bitirdi, maaşı bile belli - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İspanya'dan bomba iddia! Beşiktaş transferi bitirdi, maaşı bile belli

Share This

Beşiktaş için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Portekizli William Carvalho'nun önümüzdeki sezon için siyah-beyazlılarla anlaştığı iddia edildi.

Siyah-beyazlılar için William Carvalho iddiası ortaya atıldı. Beşiktaş için İspanya'dan sürpriz bir transfer iddiası geldi... Al Musrati alınmışken siyah-beyazlılar bir ön libero daha alır mı? İddiaya bakılacak olursa evet.

BEŞİKTAŞ CARVALHO İLE ANLAŞTI!

Diego Gutierrez'in iddiasına göre Betis'te bu yaz takımdan ayrılacak çok sayıda futbolcu var. Bunlardan bazıları soyunma odasında çok önemli. Türkiye Ligi'ndeki bir sonraki takımı Beşiktaş ile anlaşmaya varan William Carvalho'nun durumu da dikkat çekici.

İŞTE ANLAŞMANIN SÜRESİ VE ÖDENECEK MAAŞ

Portekizli orta saha oyuncusu, kış pazarında Türk ekibiyle zaten görüşmelerde bulunmuştu ancak Betis, oyuncu için istedikleri 2 milyon euronun altındaki teklifi kabul etmedi. Artık William Carvalho'nun yıllık 2,5 milyon euro karşılığında iki sezonluk sözleşme imzaladığı Beşiktaş'a gideceği açık görünüyor. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder