İşte Beşiktaş'ın Galatasaray derbisi 11'i! Gedson'un yerine... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İşte Beşiktaş'ın Galatasaray derbisi 11'i! Gedson'un yerine...

Share This

Trendyol Süper Lig'in 28. haftası dev derbiye sahne olacak. Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda Galatasaray'ı ağırlayacak. Teknik direktör Fernando Santos, zorlu mücadelede sahaya süreceği 11'i büyük ölçüde belirledi. Peki derbide cezalı olan Gedson'un yerine kim oynayacak?

siyahlabeyaz | Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. Zorlu mücadele 3 Mart Pazar günü saat 19.00'da oynanacak.


Öte yandan Beşiktaş'ta Galatasaray karşılaşmasının hazırlıkları sürüyor. Teknik direktör Fernando Santos derbide sahaya çıkaracağı 11'i netleştirmeye çalışıyor.

TRT Spor'un haberine göre, siyah beyazlıların derbide kalesini Mert Günok koruyacak. Savunmanın sağında Onur Bulut, solunda ise Arthur Masuaku görev yapacak.

Portekizli teknik adam stoper tandeminde değişikliğe gitmeyecek. Omar Colley'nin yanında Necip Uysal forma giyecek.

Savunmanın önünde ise Al-Musrati oynayacak. Teknik direktör Fernando Santos'un cezalı Gedson Fernandes'in yerine kime şans vereceği merak konusu.

Portekizli teknik adam, o bölge için Daniel Amartey veya Salih Uçan'ı düşünüyor. 10 numara pozisyonunda ise Ernest Muci görev yapacak.

Hücum üçlüsünde de değişiklik olmayacak. Sağda Milot Rashica, solda Cenk Tosun forma giyecek. İleri uçta ise son 10 lig maçında 9 gol atan Semih Kılıçsoy oynayacak.

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder