Yusuf Sarı'dan Beşiktaş futbol direktörüne cevap geldi! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Yusuf Sarı'dan Beşiktaş futbol direktörüne cevap geldi!

Share This

Adana Demirspor'un yıldızı Yusuf Sarı, Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın kendisine dair açıklamalarına cevap verdi. Yusuf Sarı, EURO 2024'te A Milli Futbol Takımı kadrosunda yer almak istediğini belirtti.

siyahlabeyaz | Hikmet Karaman yönetimindeki Adana Demirspor'un yıldızı Yusuf Sarı suskunluğunu bozdu. Tecrübeli futbolcu; Marsilya'dan, Trabzonspor ve Çaykur Rizespor'daki günlerine kadar olan kariyerindeki önemli dönemeçleri ve yaşadığı zorlukları paylaştı.


Yusuf Sarı, Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın kendisine dair yaptığı açıklamaları yanıtladı. Transfermark'ta konuşan Yusuf Sarı'nın açıklamaları dikkat çekti.

Geçen aylarda Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Samet Aybaba, sizin hakkınızda "Biz kontra atak oynamayız" demişti. Bu konuda ne söylemek istersiniz?
"Bu konuda herhangi bir cevap vermeye gerek yok. Geçen sezon ve bu sezon boyunca attığım gollerin büyük bir kısmı kontratak sonucu değil. Hem kontratakta hem de normal oyun akışı içerisinde oldukça etkili bir oyuncuyum. Sahada attığım gollerin çoğu, takımımın oyun yapısının bir parçası olarak ortaya çıkıyor. Takım oyununa katkıda bulunmak ve beraber hareket etmek benim için önemli. Sahada her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum ve görevimi en iyi şekilde yerine getirmeye özen gösteriyorum."

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder