Hasan Arat'a, Maurizzio Sarri önerisi! 'İstersen çağırırım yarın gelir' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Hasan Arat'a, Maurizzio Sarri önerisi! 'İstersen çağırırım yarın gelir'

Share This

Beşiktaş’ta gidişata göre Fernando Santos ile yolların ayrılması seçeneği de masada. Çalışmalarını bu yönde sürdüren siyah-beyazlılar başkan Hasan Arat'a Maurizzio Sarri önerildi.

Fernando Santos'un "bugün yarın kovulacağı" gündemi ortadan kalktı... Şu anda Beşiktaş'ta tek gündem Türkiye Kupası'nın kazanılması. Ne olacaksa ondan sonra olacak.

Ancak menajerler, aracılar, dostlar, tanıdıkları ortalığı karıştırmaya devam ediyor. Söz gelimi Samet Aybaba, Karabağ teknik direktörü Gurban Gurbanov'a hayran. Ancak teklif yok. Edin Terzic'i de beğeniyor. Ancak onun için de bir çalışma yok.

Her ne kadar son yönetim kurulu toplantısında "Jose Mourinho ile görüşelim boşta..." denildi. Ancak herhangi bir görüşme olmadı. Olacağı da şüpheli.  

ARAT'A SÜRPRİZ BİR ÖNERİ

Bir tanıdıktan Başkan Hasan Arat'a sürpriz bir öneri geldi.

* İstersen Ramadani'yi (menajer Fali Ramadani) çağırırım yarın gelir. Maurizzio Sarri için konuşuruz. Olmaz olmaz demeyelim. Adamın Beşiktaş'a bir ilgisi var.

Başkan Hasan Arat, Samet Aybaba'nın da talebiyle menajerleri kulüpten uzak tutuyor. Son olarak Savic'i getireceğini söyleyen menajer Ayhan Yeşilbaş'ı, "almak istersek direkt menajeri ile görüşürüz" cevabı verdi. Kapıyı kapattı.

Ramadani'nin en büyük özelliği futbolculuğu döneminde Hamit Altıntop'un da menajerliğini yapmış olması. Altıntop geçen sezon Seferovic'in transferi sürecinde Erden Timur'la Ramadani'nin arasını bulmuştu. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder