Samet Aybaba, Beşiktaş, Salih Özcan, Borussia Dortmund, - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Samet Aybaba, Beşiktaş, Salih Özcan, Borussia Dortmund,

Share This

Önümüzdeki sezon için transfer ö-çalışmalarını yürüten Beşiktaş’ta futbol direktörü Samet Aybaba, Borussia Dortmund- Stuttgart maçını izledi. 2 isim radardı idi. İşte detaylar…

Beşiktaş futbol direktörü Samet Aybababir kez daha Avrupa'ya çıkarma yaptı... Hafta sonunda Stuttgart karşısında izlediği Borussia Dortmund'u dün akşam da Şampiyonlar Ligi çeyrek finali maçında 2-1 kaybettiği maçta Atletico Madrid karşısında izledi.

Ayhan Yeşilbaş isimli menajerin Beşiktaş'a getireceğini iddia ettiği Stefan Savic 90'uncu dakikada Atletico'da oyuna girdi. Adı Beşiktaş'la anılan diğer bir isim olan Gabriel Paulista ise hiç süre bulamadı.

YÜZDE 100 PAS İSABETİ

Beşiktaş'la adı anılan isimlerden Salih Özcan, 83'te Dortmund adına oyuna alındı. Whoscored verilerilerine göre 6.29'luk reyting ile oynadı. Yüzde 100 pas isabeti sağladı.

Salih gibi Beşiktaş'la adı anılan isimlerden 35'lik stoper Mats Hummels 90 dakika sahada kaldı. 5.33'lük reyitng'le Dortmund'da faturanın çıktığı isim oldu.

Bir başka adı Beşiktaş'la anılan Emre Can da 83'te oyundan alınana kadar 6.01'lik reytingle sahada kaldı.

83'te Salih'le beraber oyuna giren Reus ise sadece 5 kez topla buluşurken ancak 5.97 reytingle geceyi tamamladı.

Beşiktaş futbol direktörü bu akşam da Benfica ile Marsilya arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçı için tribündeki yerini alacak. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder