Batshuayi'yi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'ye, Beşiktaş'tan da Dzeko çalımı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Batshuayi'yi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'ye, Beşiktaş'tan da Dzeko çalımı

Share This

Batshuayi'yi bağıra bağıra Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe bir şok da Edin Dzeko transferinde Beşiktaş'tan yemek üzere olduğu iddia edildi. Yurt dışında (İngiltere, İtalya ve Almanya) oynarken her dönem Antalya'da tatil yapan Boşnak golcü sezonu Fenerbahçe'de tamamlamasına rağmen tatil için bu kez Hırvatistan'ın Dubrovnik kentini tercih etti. Bunun nedeni olarak da daha rahat transfer görüşmesi yapmak istemesi ve baskıdan uzak durmaya çalışması olarak yorumlandı.

Her ne kadar Hırvat basını Dzeko'nun Hajduk Split forması giymeye yakın olduğunu iddia etse de Boşnak yıldız için "Fenerbahçe'de kalacak" iddiaları konuşuluyordu. Ancak Boşnak yıldız iddialara göre Fenerbahçe'de özellikle bazı taraftarlarca maruz kaldığı muameleden rahatsız. O yüzden ayrılmaya sıcak bakıyor. Ancak İstanbul'da bir sezon daha yaşamak da istiyor. Menajerinin geçtiğimiz ay Beşiktaş'la görüşmesi ise kulisleri hareketlendirdi.

MENAJERİ BEŞİKTAŞ'LA GÖRÜŞTÜ

Bilindiği üzere Dzeko'nun menajeri Lucci, 12 Mayıs'ta İstanbul'a gelmiş o arada Beşiktaş futbol direktörü Samet Aybaba ile görüşmüştü. O dönem görüşmeye dair bir açıklama yapılmamış, sadece genel bir değerlendirme toplantısı yaptıkları konuşulmuştu.

DZEKO BEŞİKTAŞ FORMASI GİYEBİLİR

Gelen bilgilere göre Aybaba, Lucci ile o görüşme ile ilgili bilgileri van Bronckhorst ile paylaştı. Elindeki diğer oyuncularla birlikte Edin Dzeko'nun da siyah-beyazlı formayı giyebileceğine dair ihtimalin olduğunu söyledi. Hollandalı teknik adam da onay verdi. Sürpriz bir gelişme olabilir. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder