van Bronckhorst elinden tuttu şampiyonluklar kazandırdı! Beşiktaş'a getiriyor - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

van Bronckhorst elinden tuttu şampiyonluklar kazandırdı! Beşiktaş'a getiriyor

Share This

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst transfer çalışmalarına bizzat girdi. Siyah-beyazlılarla şampiyonluk hedefleyen Hollandalı teknik adam eski öğrencilerini aramaya başladı. İlk olarak Sven van Beek ismi üzerinde duruldu. Kariyerinde büyük pay sahibi olduğu 29 yaşındaki stoperle görüşen teknik adam ikna etmeyi başardı. Şimdi söz yönetimde.

Uzun boylu, atletik ve pivot santrforlarla dövüşecek bir stoper arayan Gio van Bronckhorst'un Feyenoord alt yapısından a takıma aldırdığı ve 100 maçta forma verdiği Sven van Beek'i Beşiktaş'a istediği iddia edildi. 

van Bronckhorst'la beraber Feyenoord'da Hollanda Ligi şampiyonluğu, 2 Hollanda Kupası ve 1 de Hollanda Süper Kupası kazanan 29 yaşındaki van Beek'i, van Bronckhorst'ün Beşiktaş'a davet ettiği iddia edildi.


1.89'luk Hollandalı stoperin bu teklife olumlu cevap verdiği Heernven'de kaptanlık yapan van Beek için Beşiktaş'ın bir dizi transfer görüşmesi yaptığı bildirildi. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder